Mijn missie is om mensen te helpen een gelukkig leven te leiden zodat dit bijdraagt aan hun Lifestyle.

Mijn naam is Claudia Jansen en ik ben eigenaar van Jij Als Bron. Jij Als Bron is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Mijn missie is om mensen te helpen een gelukkig leven te leiden zodat dit bijdraagt aan hun Lifestyle. Dit doe ik door te inspireren via social media, nieuwsbrieven en meetings waar ik mensen help voor hun innerlijk geluk te kiezen. Ik leer ze hoe ze dat kunnen doen. Tijdens dit interview leg ik uit op welke manier ik dit doe en hoe dit mijn lifestyle beïnvloedt! Een prachtige missie dat veel voldoening geeft. 

De meeste mensen die hier komen zijn ook hoogsensitief en proberen antwoorden te vinden om erkenning te krijgen voor het pad dat ze bewandelen …

Wil je meer weten van Claudia (Jij als bron)? Bekijk hier de website

Reageer